Pupinfo & Herplaatsing

De pupinfo van de STC kan als volgt bereikt worden:

Mevr.Eugenie Lahaye
Clematisstraat 1
5482 MH Schijndel
Tel/Fax : 073-5492209
Email : pupinfo@stcnl.com

Hier kan nagegaan worden of er pups beschikbaar zijn van het door u gezochte ras. De STC biedt deze dienst aan zonder enige verplichting en aansprakelijkheid – alle verantwoordelijkheden voor kontakten en transacties die plaatsvinden zijn tussen koper en verkoper. Alle fokkers hier genoemd leveren pups met een FCI stamboom.

Protocol geboorteaangifte

Daar er toch nog de nodige misverstanden bestaan tot het verkrijgen van pupinfo willen wij nogmaals het protocol met u doornemen.

  1. U vult de geboorteaangifte volledig in
  2. Vervolgens stuurt u dit per post of per mail incl. de showuitslagen en/of gezondheidsonderzoeken naar mevr. Eugénie Lahaye.
  3. Tegelijkertijd maakt u de € 25,00 over.
  4. Zodra het benodigde papierwerk en het geld is ontvangen zal uw nest op de site en in het clubblad worden gepubliceerd (let op, het kan enkele dagen duren voordat het geld op de STC rekening staat).
  5. U wordt wel vriendelijk doch dringend verzocht mevr. Lahaye regelmatig op de hoogte te houden of uw pups al een thuis gevonden hebben.
  6. Zijn de pups 12 weken en heeft u geen contact opgenomen met de pupinfo zal het nest automatisch van de site verwijderd worden.
  7. In principe heeft uw nest recht op de pupinfo totdat zij 12 maanden oud zijn, na deze leeftijd spreken wij over een “herplaatsingshond”.

Willen de fokkers/eigenaren van de Australische Terrier en Dandie Dinmont Terrier de uitslagen van de gezondheidsonderzoeken ook naar onze secretaris sturen.

PUPINFO

 

 

HERPLAATSING

 


 

  • info@stcnl.com